Byfesten lørdag 17. juni kl 13.00

Byfesten er i full gang når Dur&Moll kommer med sitt bidrag i Kulturkvartalene (ved kultursenteret) lørdag 17.juni kl 13.00.

Koret stiller med rundt 40 sangere og «husband», og vi skal synge et variert repertoire. Vi både starter og slutter med å se oss selv i speilet: Først «Man In The Mirror (Micheal Jackson) med Marit og Åge som solister. Og til slutt, Chris Holstens «Smilet i ditt eget speil» i et arrangement av Nora Wifstad.

Mellom disse speilingene skal vi drømme oss bort litt med «Sweet Dreams» (Eurythmics), før guttene i koret prøver å ta oss ned på jorden igjen med en shanty, «Wellerman». Men så fortsetter det med drømmerier gitt, når Lina tar oss med nordover med «Har en drøm» (Hoel/Hoff). Og ikke nok med det, en damegruppe kommer med klassikeren «Dream a little dream of me»!

Når vi først er inne på damer, så skal alt- gruppa synge «Vill vakker og våt» (CC Cowboys), som seg hør og bør. Og «Rosalita» har også fått sin plass, med Anna og Marit som solister (Åge Aleksandersen tok den kanskje på byfesten tidligere i uka?).

Sirkus Eliassen har en ellevill låt «Æ vil bare dans», og litt sirkus blir det jo når Tove, Marianne og Lina fronter denne låten sammen med resten av koret.

Om ikke alt dette skulle gi sporer til å se lyst på livet, så har vi for sikkerhets skyld tatt med Jan Teigens evige klassiker «Optimist».

I bandet har vi Karl-Arne Sjøhaug (tangenter), Geir Paulsberg (gitar) og Christian Bergh (perc). Dirigent er som vanlig vår Nora Wifstad.

Jada. Og det blir visst fint vær.