JULEKONSERT 2023

Årets julekonsert med Skjetten Dur&Moll i Lillestrøm kirke er lagt til
FREDAG 8. DESEMBER KL 19.00

FRI INNGANG – men frivillig kollekt som i sin helhet går til organisasjonen «Hjelpende hender».

Koret har i år, som tidligere år, støtte fra musikerne Geir Paulsberg, Karl-Arne Sjøhaug og Christian Berg.

Som solist har vi i år med oss den unge artisten Sofia Loise Henriksdatter, og i tillegg medvirker korets egne solister. Et variert repertoir blir det, med både tradisjonelle julesanger og stemningsfulle sanger som passer inn i årstiden. En liten ordlek kan sammenfatte det hele slik:

Bolk 1 starter med Ve no velkomne med Night joik, før Mitt hjerte alltid vanker og det Spring ut ei rose når Sofia Loise har solo på den låten.

I neste bolk kommer Det finaste eg veit, Smilet i mitt eget speil, som peker Over the rainbow og Min veg videre til Gressholmen.

Have yourself a merry little christmas, synger Sofia Loise, og Nordnorsk julesalme passer inn da. Når Himmelen faller ned som Stjernesludd og Alt det som skinner når Vi tenner våre lykter, ja da kommer Rudolf farende på Jul i svingen (men ikke så dramatisk som det høres ut her).

Avslutningen blir Carol of the bells (fra julefilmen Home Alone) og Joy to the world. Helt til slutt deltar alle på Deilig er jorden, man tar med seg litt julestemning hjem, og det er 16 dager igjen til julaften.

Kapellmester er vår faste dirigent de siste årene, Nora Wifstad, og er vi heldige så har hun med fiolinen sin.

VEL MØTT!

Her er litt reklamemateriell: