Dur&Moll på Byfesten

Den årlige byfesten i Lillestrøm går av stabelen til uka, og lørdag 15.juni kl 14.30 står Skjetten Dur&Moll klar til dyst på Scene Sentrum. Vi har med band i år også, men starter kanskje akkapella med en tur til Gressholmen. Der trengs det som kjent ingen ord, så der lytter vi til Sound of Silence og lar bølgene snakke for oss. Siden det er Summertime og sola aldri går ned, blir vi værende der ute helt til et eventuelt Skyfall. I mellomtida stuper vi i havet og prøver å finne Smilet i Ditt Eget Speil. Så blir forhåpentlig alle depresjoner jaget bort, og vi kan hylle livet med sangene Sirkel Av Liv fra filmen Løvenes konge og Aquarius fra musikalen Hair. Til slutt går vi hjem, og som du vet, You’ll never walk alone.

Hvis dette gav mening, eller ikke – stikk en tur innom Scene Sentrum kl 14.30 lørdag.