Byfesten i Lillestrøm

Skjetten Dur&Moll underholdt under byfesten på Scene Sentrum med et variert repertoar. Mange utfordringer av type mikrofon(er) og lyd, stort kor, liten scene, men tilbakemeldingene fra publikum var svært gode, og det tar vi til oss.

Vi startet med klassikeren «Summertime» i sin reneste form, godt oppbacket av Husbandet med Karl-Arne Sjøhaug, Christian Bergh og Geir Paulsberg. Så syntes vi at en byfest i Lillestrøm godt kan markeres med Lillestrømling Chris Holsten sin låt «Smilet i ditt eget speil», i utgaven av Nora Wifstad’s flotte arrangement. Konserten ble så avbrutt av en person som stormet scenen, men vedkommende ble straks tilgitt da det viste seg å være en representant fra Romerike Sparebank som ville overrekke oss en sjekk på 55000 kroner (fra bankens kampanje Lokalbidraget).

Så gikk det slag i slag med sanger fra vårens tema i koret, som har vært film og musikaler. En spenstig versjon av «Livets Sirket» fra Løvenes konge var med, og likeså evig unge «Aquarius» fra Hair. En mektig korversjon av «Sound Of Silence» ble etterfulgt av en rørende akkapella- versjon av «Gressholmen» (K.Kristensen). «You’ll never walk alone» fra musikalen Carousel er mest kjent som en fotballsang, og dette viste seg under framførelsen i form av noen ekstragavante kroppsbevegelser hos noen i publikum.

Vi fant det for godt å avslutte konserten med Skyfall (James Bond), men ute lot regnet vente på seg og den gode stemningen på byfesten fortsatte.

Publikum, strømmet til og det ble ganske fullt i etterhvert.