Om oss

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, se under Kontakt i menyen.

Litt om koret

Skjetten Dur og Moll er et blandet sangkor med nedslagsfelt i Lillestrøm og omlandet rundt. Repertoaret er variert og av det lettere slaget. Det er alt fra fra pop-, sving- og jazzinspirerte låter til viser og folketoner. Og selvsagt julesanger på den mørkeste tiden av året. I et normalår har vi minst én hovedkonsert, gjerne med et valgt tema. Vi er fast innslag i Lillestrøm på byfesten og ved julegran-tenninga. Så kan det bli en del enkeltoppdrag hvor vi er ute og skaper stemning blant folk. Som i gater og kjøpesentre ved juletider. og ellers i året. Vi har også en egen evne til, overraskende, å dukke opp på brylluper rundt omkring.

Litt historie

Korets historie går tilbake til høsten 1977, da Torill Grimsby og Edgar Lindboe fridde til dusj-sangere og korpsforeldre i Skjettenbyen, og fikk samlet til den første øvelsen for Skjetten Dur & Moll. Navnet til koret gav seg selv siden det fantes et korps på Skjetten med det klingende navnet Skjetten Krøss&B. Dermed lå det på en måte i kortene at det nye koret skulle hete Skjetten Dur & Moll!

Toril Grimsby var dirigent fra starten og i mange år framover, i det som mange betegner som korets storhetstid. Dette var i tiden rundt OL på Lillehammer, hvor koret var særdeles aktivt og populært. Under ski-VM i Oslo 2011 var vi til stede i løypene og ble spontant spurt om å synge for kronprinsen, noe vi selvsagt gjorde.

Årene har gitt oss et uendelig antall små og store konserter og opptredener. Og på veien har vi slitt ut mange dirigenter! Men de siste 10 årene har Nora Wifstad tilført oss en ny stabil periode.

Men som medlem i Skjetten Dur & Moll vil du alltid møte en gjeng sosiale, humørfylte korister som garantert blir dine nye, gode venner.